Karijera

Naši zaposlenici su naš uspjeh

Saradnja i obostrano poštovanje su glavne odlika stila rada i upravljanja unutar naše grupe.  Zato naši zaposlenici djeluju uz potpunu samostalnu odgovornost i donose odluke koje su važne za budući uspjeh i razvoj kompanije iz dana u dan. Otvorena komunikacija i razmjenjivanje informacija na svim nivoima unutar grupe predstavljaju uobičajeni način ponašanja. Podržavamo i podstičemo naše zaposlenike uz prikladne razvojne mjere kako bismo unapređivali njihove karijere. Saradnja, tolerancija i poštivanje poslovne kulture koju odlikuju različite kulture predstavljaju ključne aspekte u osiguravanju zadovoljstva zaposlenika vlastitim poslom širom svijeta.

Ukratko o kompaniji AGRANA

"Uspjeh naše kompanije ovisi o svakom zaposleniku i svakoj zaposlenici, svaki dan. Znanje naših zaposlenih i posvećenost doprinose povećavanju vrijednosti za kupce, rastu naše kompanije i održivo poslovanje."

 

9000

zaposlenih širom svijeta

55 proizvodnih lokacija u
25 zemalja na
5 kontinenata

~ 2,9 mlrd €

ukupnog prihoda

Rad u kompaniji AGRANA

Poslovnu kulturu kompanije AGRANA najbolje je objasniti "Krugom kompetencija". Ona nam pomaže da rastemo kao kompanija, da ostanemo konkurentni na tržištu te da njegujemo promjene uvijek kada je to važno za nas.

 

Pored funkcionalne i društvene kvalifikacije, AGRANA od zaposlenica i zaposlenika očekuje da se usredrede na tri poslovna načela:

  • Preuzimanje odgovornosti – spremnost da se preuzme odgovornost za vlastiti rad
  • Ostvarivanje profita – smanjivanje troškova i optimiziranje koristi kroz poslovnu praksu okrenutu performansama i rezultatima
  • Dosljedno djelovanje – rad na logičan i konzistentan način

Pored toga, zaposlenici/e se mogu orijentirati na krugu kompetencija, koji se ujedno koristi i za razvoj zaposlenika/ca i menadžera.

Poslovna načela i krug kompetencija predstavljaju osnovu za svakodnevni rad i međusobnu komunikaciju kroz način vođenja sastanaka, donošenja odluka i rada u timovima.

Naše usluge i ponude

Mi ovisimo o izuzetnom radnom učinku naših zaposlenika/ca. Zauzvrat nudimo atraktivne pakete koji se sastoje od plate i brojnih dodatnih beneficija. Za vašu karijeru u kompaniji AGRANA.

Lični razvoj

ulažemo u obuku i razvoj naših zaposlenika/ca

Plaćanje:

Sistem plata zasnovan na radnom učinku podržava ostvarivanje strateških ciljeva

Tal­ente-Pro­gramm ACT

promoviranje stručnih, ličnih i metodoloških kompetencija

AGRANA Fit

ponude za zdravlje i sport na mnogim proizvodnim lokacijama